ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
11.03.2023 | 20:19

SUPERLEAGUE 2022-2023 / – ( / EUROKINISSI)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ (12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24). Μέσα και οι Σαμασέκου, Ρέτσος, εκτός οι Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE από το SPORT24) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Όπως αναμενόταν, ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι της OPAP Arena. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός τις τελευταίες εβδομάδες ένιωθε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και έχασε τα ματς με Λαμία, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό. Άφησε το πρόβλημα πίσω του, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 13 Φεβρουαρίου.

Μέσα είναι και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Στις επιστροφές και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος άφησε πίσω τον τραυματισμό του.

Εκτός είναι ο τραυματίας Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος. Από την τιμωρία του επέστρεψε και ο Ροντινέι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού.