Τσιούππης – Tsiouppis

Πάτησε τριάδα η Ρεν, έχασε έδαφος για Ευρώπη η Λανς

Πάτησε τριάδα η Ρεν, έχασε έδαφος για Ευρώπη η Λανς

Μετά την πεντάρα στη Λοριάν, η Ρεν ξεπέρασε και το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, παραμένοντας σε τροχιά τριάδας. Βαθμός με… ιδρώτα για Λανς που έμεινε εκτός της πρώτης πεντάδας.

Επιστροφή από την κόλαση για ΛανςΑκάθεκτη στην τρίτη θέση η Ρεν, η οποία ζευγάρωσε τις νίκες της στη Ligue 1 μετά το 2-0 στην Ετιέν Ετιέν και παρέμεινε σε τροχιά Champions League. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο ο Μαγιέρ στο 41΄με τον ίδιο παίκτη να γράφει το 2-0 στο 84΄και να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του απέναντι στην Σεντ Ετιέν, η οποία έμεινε βυθισμένη στη ζώνη του υποβιβασμού.

Επιστροφή από την κόλαση για ΛανςΒαθμό που της στέρησε την ευκαιρία να πατήσει στην πρώτη πεντάδα και να κυνηγήσει το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου πήρε η Λανς, η οποία παρέμεινε στο 2-2 κόντρα στη Ναντ. Ένα αποτέλεσμα ωστόσο που θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο πρώτο μέρος βρέθηκαν να χάνουν 2-0 αγωνιζόμενοι με δέκα παίκτες.

Η Ναντ αρχικά άνοιξε το σκορ με τον Σιμόν, με την αποβολή του Λέκα στο 19΄να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους. Στο 32΄ο Σιμόν χτύπησε για δεύτερη φορά, με τη Λανς ωστόσο να ανακτά τις δυνάμεις της στο δεύτερο μέρος και να φτάνει στην ισοφάριση με γκολ των Κόστα (67΄) και Καλιμουέντο (81΄).

Exit mobile version