Τσιούππης – Tsiouppis

Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Ανατροπή στην ανατροπή και… δικός της ο Κόλο Μουανί (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Ανατροπή στην ανατροπή και… δικός της ο Κόλο Μουανί (vid)

Η μεταγραφή του Ράνταλ Κόλο Μουανί στην Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε να χαλάει, όμως οι Παριζιάνοι έκαναν την ανατροπή και τον απέκτησαν. Στα 90 εκατομμύρια ευρώ το «deal» με την Άιντραχτ.

Η «deadline day» ήταν ημέρα… Κόλο Μουανί για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός ταξίδεψε στο Παρίσι με την προσδοκία να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Ligue 1, όμως σε μια φάση όλα έδειχναν πως οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε «ναυάγιο». Εν τέλει ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει αυτόν τον… μπελά στα ματς με την Άιντραχτ, καθώς οι Παριζιάνοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή πριν την εκπνοή της προθεσμίας.

Le Paris Saint-Germain est heureux d’annoncer la signature de Randal Kolo Muani. L’attaquant français, qui portera le numéro 23, s’est engagé pour 5 ans avec le Club. ✍️

❤️???? #WelcomeKoloMuani

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) September 1, 2023Η Παρί συμφώνησε με τους Αετούς για 75 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα 1 ε5κατομμύρια με τη μορφή μπόνους. Ο 24χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Κόλο Μουανί ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα των μεταγραφών των Γάλλων. Οι Παριζιάνοι έκαναν μέσα στο καλοκαίρι 11 προσθήκες, καθώς πριν τον Γάλλο φορ απέκτησαν τους Σκρίνιαρ, Ασένσιο, Ουγκάρτε, Κανγκ Ιν Λι, Λούκας Ερναντές, Τσερ Ντουρ, Αρνάου Τένεας, Γκονσάλο Ράμος, Ουσμάν Ντεμπελέ και Μπράντλεϊ Μπαρκόλα. Η Παρί μάλιστα ανακοίνωσε το τελευταίο της απόκτημα με ένα βίντεο με άλλους τους νεοαποκτηθέντες και τον Λουίς Ενρίκε.

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) September 1, 2023

Exit mobile version