Η 6η και εμβόλιμη αγωνιστική της Super League ανοίγει την αυλαία της με τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη (20:30) στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτής της «στροφής».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που είναι αήττητοι (4-1-0) με το απόλυτο 4/4 στο Φάληρο και 14-0 γκολ έχουν συντριπτική παράδοση εντός έδρας με τους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους μετρούν 23 ματς αήττητοι (19-4-0) και τελευταία ήττα το 2002 στο ΟΑΚΑ (0-1).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου που πανηγύρισε με το 3-0 επί του Παναιτωλικού για δεύτερη φορά φέτος ψάχνει το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο θα πρέπει να σταματήσει τον Ελ Καμπί που προέρχεται από τέσσερα σερί παιχνίδια που βρίσκει δίχτυα. Να σκοράρει ο Α.Ελ Καμπί προσφέρεται στο 2.40.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο (20:30) με τους γηπεδούχους να ψάχνουν δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» μετά τα Γιάννινα (1-3).

Οι Θεσσαλοί δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν τον «δικέφαλο» σε 10 αγώνες, όπου κατά μέσο όρο σημειώνονται άνω των τριών τερμάτων. To Goal/Goal στη Θεσσαλονίκη στο 2.40.

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση διεξάγεται στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (16:00).

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εναγωνίως την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες, μόλις ένα γκολ και τη χειρότερη διαφορά τερμάτων (-8) μετά και το 3-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Κρητικοί σε πέντε αγώνες έχουν μία ήττα ως τώρα και προέρχονται από δύο ισοπαλίες, αλλά και τρία συνεχόμενα «διπλά» στο Αγρίνιο. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ ο ΟΦΗ προσφέρεται στο 1.94.

Στην Καισαριανή η Κηφισιά υποδέχεται τη Λαμία (18:00), με τις δύο ομάδες να έχουν μία νίκη ως τώρα στον «μαραθώνιο». Οι γηπεδούχοι μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (4-0) έχουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14 γκολ παθητικό), έχοντας κερδίσει το σύνολο των βαθμών τους (4) εντός έδρας.

Όσο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, πέραν της ισοπαλίας στο Βόλο (2-2) έχουν 0/2 εκτός Λαμίας και συνολικό παθητικό 10 τερμάτων. Το Goal/Goal στην Καισαριανή προσφέρεται στο 1.90.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.