Τσιούππης – Tsiouppis

Τροπική καταιγίδα χτύπησε αεροπλάνο: Οι επιβάτες ούρλιαζαν και έκαναν προσευχές (vid)

Τροπική καταιγίδα χτύπησε αεροπλάνο: Οι επιβάτες ούρλιαζαν και έκαναν προσευχές (vid)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραχώδους πτήσης, ακούγεται μια αεροσυνοδός από την ενδοεπικοινωνία να προσπαθεί να ηρεμήσει τους φοβισμένους επιβάτες.

Οι επιβάτες που επέβαιναν σε πτήση της Avianca Airlines έζησαν μια συγκλονιστική δοκιμασία, όταν το αεροπλάνο τους ταρακουνήθηκε βίαια από τροπική καταιγίδα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Μεντεγίν προς την Μπαρανκίγια στην Κολομβία.

Βιντεοσκοπημένο υλικό κατέγραψε τη χαοτική σκηνή μέσα στο αεροπλάνο, καθώς οι επιβάτες κρατούσαν τα καθίσματά τους, κάποιοι ψιθυρίζοντας προσευχές, ενώ άλλοι ούρλιαζαν πανικόβλητοι. Η πτήση αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις που προκλήθηκαν από ισχυρούς ανέμους από τροπική καταιγίδα που έπληττε πολλές περιοχές στη βόρεια Κολομβία.

— Gökhan Artan (@gokhanartancom) September 17, 2024Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραχώδους πτήσης, ακούγεται μια αεροσυνοδός από την ενδοεπικοινωνία να προσπαθεί να ηρεμήσει τους φοβισμένους επιβάτες. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος, η ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα παρέμενε τεταμένη, καθώς το αεροσκάφος πάλευε να παραμείνει σταθερό.

Η ανησυχητική εμπειρία άφησε πολλούς επιβάτες ταραγμένους, αλλά ανακουφισμένους που προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

Exit mobile version