Τσιούππης – Tsiouppis

Χατζηδιάκος: Έπαιξε τελευταία φορά με την Άλκμααρ και ταξίδεύει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Κάλιαρι

Χατζηδιάκος: Έπαιξε τελευταία φορά με την Άλκμααρ και ταξίδεύει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Κάλιαρι

SERIE A

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
31.08.2023 | 23:58

Ο Παντελής Χατζηδιάκος
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έπαιξε για τελευταία φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Άλκμααρ, βοηθώντας την να προκριθεί στους ομίλους του Conference League, για να μπει κατόπιν σε αεροπλάνο και να κλείσει τη μεταγραφή του στην Κάλιαρι.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έχτισε το όνομά του στην Ολλανδία και στην Ευρώπη αγωνιζόμενος εδώ και μία οκταετία στην Άλκμααρ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό ακούει στο όνομα Κάλιαρι, με τον 26χρονο διεθνή στόπερ να έχει συμφωνήσει με τους Σαρδηνούς αλλά να αποδεικύεται απόλυτος επαγγελματίας, αφού όχι μόνο αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/8) με την Άλκμααρ στην Νορβηγία απέναντι στην Μπραν αλλά έπαιξε για 120 λεπτά, για να βοηθήσει στην πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Conference League (3-3 σε κανονική διάρκεια και παράταση, 5-6 στα πέναλτι υπέρ των Νορβηγών).

Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, ο Χατζηδιάκος αποχαιρέτησε ουσιαστικά την AZ για να μπει σε αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία, με τα μέσα από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 που θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Exit mobile version