Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά από τον βαρύ τραυματισμό του στα επεισόδια.

Σε σταθερή κατάσταση είναι απόψε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια με οπαδούς έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Κρίσιμα, όμως, θεωρούνται τα επόμενα δυο 24ωρα, στα οποία θα είναι υπό διαρκή παρακολούθηση.

Το χρονικόΕπεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με την χρήση χημικών.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου και νοσηλεύεται ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια

Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως δείχνει τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ δέχθηκαν βόμβες μολότοφ από αγνώστους έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη κι έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Από το γήπεδο έχουν αποχωρήσει όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίζονταν την ώρα του επεισοδίου για την προημιτελική φάση του βόλεϊ Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας , όπου χειρουργείται ο αστυνομικός, μετέβησαν εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.