Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Βίλεμ του Κωνσταντίνου Λάμπρου απέναντι στη Μπρέντα μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η κατάσταση στον αγώνα της Μπρέντα απέναντι στη Βίλεμ για τη Β΄κατηγορία Ολλανδίας, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να μην ολοκληρωθεί ποτέ!

Ήδη το ματς είχε οδηγηθεί διακοπεί προσωρινά για δέκα λεπτά μετά από ρίψη αντικειμένων στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον ρέφερι τελικά να αποφασίζει την οριστική διακοπή στο 74΄.

Μετά από γκολ που σκόραρε η Βίλεμ (0-1) του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Λάμπρου (ήταν στον πάγκο), το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν διάφορα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, από βεγγαλικά μέχρι… ποτήρια μπύρας.

Ο ρέφερι τελικά έστειλε ξανά τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά αυτή τη φορά η διακοπή απέκτησε οριστικό χαρακτήρα.

❌ NAC Breda – Willem II is definitief gestaakt, nadat er onder meer vuurwerk en bier op het veld werd gegooid.

“Onvoorstelbaar en diep en diep triest.”#nacwil pic.twitter.com/zLCgWkanoN

— ESPN NL (@ESPNnl) April 14, 2023— ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????? (@thecasualultra) April 14, 2023