Ο Άνχελ Λόπεθ γνωρίζει τον Λορέν Μορόν που απέκτηξσε ο Άρης και με δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τους Θεσσαλονικείς έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού επιθετικού.

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα της ομάδας του υποστηρίζοντας ότι…«καταρχήν είμαι χαρούμενος που επέστρεψα γιατί η Ελλάδα είναι το δεύτερό μου σπίτι, πέρασα όμορφες στιγμές. Είδα καλά πράγματα από την ομάδα μου αν συνυπολογίσω το ότι είμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας. Θεωρώ ότι είχαμε αρκετές καλές στιγμές για μια ομάδα η οποία είναι εντελώς καινούργια, περισσότερες από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε τον Άρη που έχει ποιοτική ομάδα η οποία μάλιστα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι σε μια εβδομάδα. Η εικόνα της ομάδας μου ήταν καλή», είπε κι εκεί, αναφερόμενος στην ατομική ποιότητα των παικτών του Άρη, στάθηκε στον Λορέν Μορόν.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη ο οποίος πάντα έχει καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Λορέν Μορόν τον οποίον φέρνει στη Θεσσαλονίκη. Τον ξέρω καλά από την Ισπανία καθώς τον είχα στη Χετάφε, είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου LaLiga. Μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχει εκτέλεση με το πόδι και το κεφάλι, οπότε εφόσον προσαρμοστεί θα κάνει σημαντικά πράγματα», είπε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.