Τσιούππης – Tsiouppis

Formula 1: Πού θα δείτε το Grand Prix Σιγκαπούρης

Formula 1: Πού θα δείτε το Grand Prix Σιγκαπούρης

FORMULA 1

ΠΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
22.09.2024 | 10:07

McLaren driver Lando Norris of Britain, centre, celebrates his pole position with second placed Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, left, and third placed Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain after qualifying session of the Singapore Formula One Grand Prix at the Marina Bay Street Circuit, in Singapore, Saturday, Sept. 21, 2024.
AP PHOTO/VINCENT THIAN

Ο 18ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, το νυχτερινό GP στη Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης, έρχεται σήμερα (Κυριακή 22/9) το μεσημέρι. Δείτε το πρόγραμμα, τη σειρά εκκίνησης και πού μπορείτε να τον παρακολουθήσετε.

Η νέα πολ ποζίσιον του Λάντο Νόρις που κατέκτησε κυριαρχόντας στις χθεσινές δοκιμές κατάταξης, η επιστροφή του Μαξ Φερστάπεν στη μάχη της κορυφής, η βελτίωση της Mercedes και η προσπάθεια της Ferrari να ανακάμψει από την 5η σειρά της εκκίνησης υπόσχονται ένα συναρπαστικό GP Σιγκαπούρης σήμερα (22/9) το μεσημέρι.

Ο 18ος από τους 24 φετινούς αγώνες της Formula 1 θα εκκινήσει στις 15:00 (ΑΝΤ1+, LIVE SPORT24), ενώ επίσης θα μεταδοθεί ετεροχρονισμένα στις 16:30 από τον ΑΝΤ1.

Το GP Σιγκαπούρης είναι ένας από τους πλέον απρόβλεπτους αγώνες της χρονιάς, καθώς το όχημα ασφαλείας έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά την εμφάνισή του σε όλα τα GP του έχουν διεξαχθεί εκεί από το 2008. Επιπλέον, σήμερα η μετεωρολογική πρόβλεψη δίνει το ενδεχόμενο βροχής σε ποσοστό 40%.

Διαβάστε εδώ όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το GP Σιγκαπούρης, και δείτε παρακάτω τη σημερινή σειρά εκκίνησης:

Exit mobile version