Το βαρύ 3-0 από τον Παναθηναϊκό και η εικόνα δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό στην ΑΕΚ με συνέπεια όλα να είναι ανοικτά για τον Αργύρη Γιαννίκη και όχι μόνο…

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ο αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΚ δεν έχει τέλος, με την Ένωση να γνωρίζει την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η ομάδα μοιάζει παρατημένη στην… τύχη με τον κίνδυνο της Ευρώπης να είναι ορατός ως το τέλος της σεζόν.

Άλλωστε η ΑΕΚ εκτός από το εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν, έχει μπροστά της δέκα αγώνες για τα play offs με δύσκολα και απαιτητικά ματς. Παιχνίδια στα οποία συνεχίζει να παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όπως γίνεται αντιληπτό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ακόμα και για τον μίνιμουμ στόχο της ευρωπαϊκής παρουσίας καθώς ήδη η ΑΕΚ από τον Φεβρουάριο έχασε και τον τελευταίο στόχο σε επίπεδο διεκδίκησης τίτλου, δηλαδή το Κύπελλο. Έπειτα από την ήττα το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο και από την εικόνα της ΑΕΚ ο προβληματισμός στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήταν μεγάλος.

Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοικτά για τον Αργύρη Γιαννίκη και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο 41χρονος τεχνικός παρουσίασε μεγάλες αδυναμίες στο τακτικό κομμάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι που είχε προκύψει και σε προηγούμενα ματς.

Την ίδια στιγμή όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να θεωρούνται ανοικτά και για άλλα πρόσωπα πέρα από τον προπονητή. Έτσι κι αλλιώς αναμένονται αλλαγές εντός κλαμπ που είναι αναγκαίες, ωστόσο αυτές δεν αποκλείεται να προκύψουν νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα είναι ανοικτά για τον προπονητή και όχι μόνο, με τις εξελίξεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…