Προβληματισμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γουίλιαν Αράο, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να παίξει καλύτερα. 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-2 από τον ΠΑΟΚ, με τον Αράο να εμφανίζεται προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του. «Δεν θα έλεγα ότι φταίει το γρήγορο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στο 2ο λεπτό και ακόμα περισσότερο εντός έδρας. Μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περάσαμε στην αντεπίθεση, σημειώσαμε γκολ, δεχθήκαμε όμως το 1-2. Στο β’ μέρος παίξαμε καλά, κάναμε αντεπιθέσεις, θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και η αλήθεια είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» τόνισε ο Βραζιλιάνος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Αράο στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του έπρεπε να σκοράρει κι άλλα τέρματα για να πάρει τη νίκη. «Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ. Στο β΄ ελέγξαμε το παιχνίδι ήμασταν επιθετικοί, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, δεν είναι δικό τους το θέμα αλλά όλη η ομάδα, όλη η ομάδα έχει το φταίξιμο και όλοι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα» κατέληξε.