Τη 17η του νίκη στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν σημείωσε χθες ο Άρης Λεμεσού, με το τελικό σκορ να μοιάζει πλασματικό, αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος.

Ο ‘Αρης Λεμεσού κέρδισε χθες στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 3-0.

Σίγουρα, με το πως εξελίχθηκε το α΄ ημίχρονο της αναμέτρησης, ένα τέτοιο σκορ φαίνεται… πλασματικό, μιας και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το 0-0 και χωρίς ο Άρης να θυμίζει τον πραγματικό καλό του αγωνιστικό εαυτό.

Εντούτοις, με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, έριξε μέσα τους Κακόριν και Γκομις, δύο από τους ποιοτικότερους, ικανότερους επιθετικούς του, στέλνοντας το μήνυμα ότι τώρα θα… καθαρίσουν! Έτσι και έγινε…

Δεν άργησε στο β΄ ημίχρονο ο Άρης ν’ ανοίξει το σκορ, να ανέβει η ψυχολογία όλων και να… καταστραφεί ο τρόπος παιχνιδιού των φιλοξενουμένων που κρατούσαν για τα καλά το μηδέν. Ο Άρης φόρτσαρε, πήρε τα πάνω του και ο… επίλογος ήταν 3-0!

Μία νέα νίκη για τον Άρη που τον έστειλε στην κορυφή. Στην 1η θέση με 53 βαθμούς ο Άρης και περιμένει το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι στο ίδιο γήπεδο το βράδυ μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, με το πέρας της 24ης αγωνιστικής, είτε είναι στην κορυφή είτε όχι ο Άρης, πέρα από το τρίποντο, είναι και επίσης… κερδισμένος, μιας και αύξησε τη διαφορά από την 3η θέση και την ΑΕΚ στους 7, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα της Λαρνακιώτικης ομάδας από τον Απόλλωνα. Στους 46 βαθμούς είναι και η 4η Πάφος FC.

Πλέον, το μυαλό όλων στον Άρη είναι στο ντέρμπι κορυφής, με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, ενώ η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται για την ελαφρά ταξιαρχία με τοπικό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ.