Εννοείται ότι πρωταγωνιστεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα ο θρίαμβος του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού τίτλου σε επίπεδο αντρών από ελληνική ομάδα!

Ρίγος και Μεγαλείο για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό«Καφριλίκια και βανδαλισμοί στο ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας»Ρίγος και Μεγαλείο για την κατάκτηση του Conference League από τον ΟλυμπιακόSport Day: Ρίγος και Μεγαλείο! Αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας με πρωτοσέλιδο το οποίο έπιανε και το οπισθόφυλλο, έχοντας φωτογραφία με τους θριαμβευτές, ενώ γίνεται ειδική αναφορά και στον κόσμο της ομάδας. Κορυφαίοι του γηπέδου οι Ιμπόρα και Κάρμο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές Γιόβετιτς και Όρτα.

Live Sport: Το πρώτο ευρωπαϊκό το σήκωσε ο Θρύλος! Είναι στο μυαλό κάτι μαγικό: Δέος, έκσταση, μεγαλείο από 20.000 πιστούς στην Αγά Σοφιά, τρέλα από εκατομμύρια οπαδούς σε όλη την Ελλάδα, στη μεγαλύτερη στιγμή της 99χρονης ένδοξης ιστορίας του. Ο Δαφνοστεφανομένος Ολυμπιακός έγραψε ασύγκριτη ιστορία: Με γκολάρα του Ελ Καμπί στο 116′ της παράτασης έλιωσε τη Φιορεντίνα με 1-0 και χάρισε στην Ελλάδα το Conference League.

Φως των Σπορ: Το σήκωσε η Ολυμπιακάρα! Ναι, την τρέλανε την Ευρώπη! Μυθικός άθλος του Θρύλου. Εγινε η νύχτα μέρα για τη θρυλική ανεπανάληπτη επιτυχία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αξιος! Δέος. Δεν ήταν όνειρο τελικά. Παικταράδες!!! Η ιστορία θα γράφει αιώνια για εσάς. 4 εκατομμύρια το σούπερ πριμ του Μαρινάκη. Παραλήρημα παντού! Αφωνη η Ευρώπη, ρίγησε όλος ο κόσμος με αυτό το μεγαλείο.

«Καφριλίκια και βανδαλισμοί στο ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας»Ώρα των Σπορ: Λιβάι από την πρώτη ημέρα. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Γκαρσία σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια. Το σήκωσε ο ΟΣΦΠ, καφριλίκια και βανδαλισμοί στο ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας. Τι παίζει με τον Πίττα και την ΑϊΚ Στοκχόλμης. Επιμένουν οι Μεξικανοί για ενδιαφέρον Αμέρικα και Τσίβας για Πινέδα.

Metrosport: Χριστοδουλόπουλος κατά Μάντζιου: «Ερασιτεχνικές προπονήσεις», κρίνεται η παραμονή του Μάντζιου, συνάντηση με τη διοίκηση. Υπάρχει διάθεση για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Αρχισε το σίριαλ. Αυτό θα είναι όλο; Euro Ντέλιας! Μόνο δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ κι αν ναι με πόσα χρήματα; Ο θαυματουργός πιτσιρικάς στο στόχαστρο της Σάλτσμπουργκ που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και πιέζει

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ