Η επιβλητική κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό και το +24 (75-51) κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι της Λεωφόρου και η επικίνδυνη… έξοδος της ΑΕΚ στον ΟΦΗ τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Ο τρομερός Ολυμπιακός που διέλυσε τον απογοητευτικό ΠαναθηναϊκόΠρώτα ΟΦΗ για ΑΕΚ, να διατηρήσει το αήττητό του στην Λεωφόρο θέλει ο ΠΑΟΚΟ τρομερός Ολυμπιακός που διέλυσε τον απογοητευτικό ΠαναθηναϊκόSport Day: SUPER Θρύλος! Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον τραγικό «αιώνιο» του παραδομένου στον πάγκο Αταμάν. Παρέμβαση Εισαγγελέα για το ΟΑΚΑ. Θα ερευνηθεί τυχόν τέλεση του αδικήματος της έκθεσης ανθρωπίνων ζώων σε κίνδυνο.

Live Sport: Κομμάτιασε ένα «πτώμα». Σαρωτικός, κυρίαρχος, ισοπεδωτικός ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, όχι απλά κατέκτησε το Σούπερ Καπ με 75-51, αλλά διέλυσε με +24 τον Παναθηναϊκό που… δεν εμφανίστηκε στο παρκέ. Χωρίς Σπόραρ και Αϊτόρ στο ντέρμπι ο λαβωμένος Παναθηναϊκός, «οκ» ο Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ, που έχασε Νάσμπεργκ.

Φως των Σπορ: Μια χαψιά! Σαρωτικός ο θρύλος διέλυσε με 75-51 τον Παναθηναϊκό και πήρε το Σούπερ Καπ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μαγεία μέχρι τέλους! Υπερ-θρύλος ξεφτίλισε τον ΠΑΟ και του έκοψε τη γλώσσα! 75-51 για πρώτο πιάτο φέτος.

Πρώτα ΟΦΗ για ΑΕΚ, να διατηρήσει το αήττητό του στην Λεωφόρο θέλει ο ΠΑΟΚΏρα των Σπορ: Ποιος Άγιαξ; Πρώτα ο ΟΦΗ! Μεγάλης σημασίας το εκτός έδρας «τρίποντο», πριν την αναμέτρηση με τον «Αίαντα». Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για το Γεντί Κουλέ, αλλά ΟΦΗ, αστυνομία και Υπουργείο είπαν «όχι».

Metrosport: Πτήση νίκης και στη Λεωφόρο! Με οδηγό το περσινό αήττητο και φρέσκια ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ ψάχνει το πρώτο τρίποντο σε ντέρμπι. Διορθώνουν… τη μουντζούρα. Με καλό αγωνιστικό πρόσωπο με νίκη θέλουν στον Άρη μετά την εμφάνιση της Τετάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ