Τα «θέλω» του Μίτσελ, το διαζύγιο Μανωλά-Ολυμπιακού, οι επόμενοι που θα χαιρετήσουν στο Λιμάνι, η Εθνική του Πογιέτ και ο Λαπόρτα στην Αγιά Σοφιά. Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (23/09) στο Gazzetta.

Αθλητικές εφημερίδες: Η ΑΕΚ πήρε επίσημα άδεια για την «OPAP Arena» , ξεκινούν οι συζητήσεις για την ανανέωση του ΛύρατζηΠρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το τρομερό ξεκίνημα του Μίτσελ στην πρώτη θητεία του και η εμπιστοσύνη στον ΡάντονιτςΗ SportDay έχει κεντρικό θέμα τον Μίτσελ και το 6/6 με το οποίο είχε ξεκινήσει στην πρώτη θητεία του.

Η LiveSport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της στην υπομονή που χρειάζεται ο Ράντονιτς για το χτίσιμο του νέου μπασκετικού Παναθηναϊκού και στην υπογραφή που πήρε η ΑΕΚ και την κυκλοφορία των εισιτηρίων των εγκαινίων.

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται σε δύο θέματα στο πρωτοσέλιδό της. Αρχικά στο γλυκό φινάλε που θέλει να έχει η Εθνική Ελλάδος απόψε κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία κι έπειτα στις σκέψεις του Μίτσελ για να ξεκινήσει βασικό τον Τζολάκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής ασχολείται με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, τον στόπερ που ψάχνει, αλλά την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι.

Αθλητικές εφημερίδες: Η ΑΕΚ πήρε επίσημα άδεια για την «OPAP Arena» , ξεκινούν οι συζητήσεις για την ανανέωση του ΛύρατζηΗ Ώρα των Σπορ έχει βασικό θέμα την άδεια που πήρε η ΑΕΚ για την «OPAP Arena» και τα εισιτήρια των εγκαινίων που κυκλοφόρησαν.

Η Metrosport έχει ως κεντρικά θέματα την ενημέρωση του Μαντσίνι προς τον Άρη πως θέλει να αποχωρήσει και τον Λύρατζη, που είναι ο επόμενος που ξεκινάς συζητήσεις για να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.