Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού απέναντι στο Λαύριο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δήλωσε αρχικώς στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είχαμε ένα δύσκολο ματς στη EuroLeague. Έπρεπε σε αυτό το ματς με το Λαύριο να βρούμε ρυθμό και για αυτό βγήκαμε δυνατά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που χρειάζεται παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βγάζουμε πιο πολλή ενέργεια, όπως κάναμε σήμερα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στην EuroLeague».

Όσον αφορά τις δοκιμές του Εργκίν Αταμάν που χρησιμοποίησε ψηλά σχήματα κόντρα στο Λαύριο, ο διεθνής σέντερ είπε: «Είμαστε σε περίοδο δοκιμών όπως βλέπετε, ο κόουτς δοκιμάζει διάφορα σχήματα. Τα ψηλά σχήματα βοηθούν στα ριμπάουντ, τις αλλαγές και στην άμυνα».

Για την εμφάνισή του (15π., 5ριμπ., 4ασ.), ανέφερε: «Δεν ήξερα ότι είχα 4 ασίστ. Προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ σε κάθε παιχνίδι. Με βοηθάει πολύ και η ομάδα. Στα pick ‘n roll προσπαθώ να βρω πάντα τον ανοιχτό παίκτη».

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για το πώς νιώθει με την επιλογή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω πως ήταν μια σωστή επιλογή. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά όλα θα γίνουν καλύτερα».

Αναφορικά στις ήττες στη EuroLeague και τη συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τόνισε: «Δεν θα έλεγα πως μας επηρέασαν οι δύο ήττες στην παράταση, αλλά ήταν δύσκολες. Αν είχαμε κερδίσει αυτά τα δύο ματς τώρα θα είχαμε θετικό ρεκόρ και δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίζουμε τα παιχνίδια, είμαι χαρούμενος που νικήσαμε».