Οι 48 ώρες του Σάσα Βεζένκοβ στη «δεξαμενή» των waivers παρήλθαν και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Ολυμπιακό είναι η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα ώστε να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι τους μετά από έναν χρόνο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ άφησε στο τραπέζι τα 6.6 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τους Τορόντο Ράπτορς για τη σεζόν 2024/25 και πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του στο ΣΕΦ είναι η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Η τελευταία εκκρεμότητα είχε να κάνει με την παρουσία του στη «δεξαμενή» των waivers. Από τη στιγμή που οι Ράπτορς τον έκαναν waive το βράδυ της Δευτέρας 22/7, ανοίγοντάς του τον δρόμο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, ο Βεζένκοβ έπρεπε να κάνει υπομονή 48 ώρες προκειμένου να αποκτήσει την πλήρη ελευθερία του.

Το 48ωρο εξέπνευσε και από τη στιγμή που καμία ομάδα της λίγκας δεν τον επέλεξε από τη λίστα των waivers για να τον εντάξει στο ρόστερ της, ο 28χρονος φόργουορντ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στο λιμάνι με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο! Ο Βεζένκοβ είχε κάνει σαφή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το ΝΒΑ και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι που τελικά θα γίνει πράξη από τη νέα σεζόν.