MUNDOBASKET 2023

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
30.08.2023 | 18:29

INTIME SPORTS

Στο γεγονός ότι νίκες σαν αυτή επί της Νέας Ζηλανδίας ωριμάζουν την Εθνική Ελλάδας στάθηκε ο Τόμας Γουόκαπ.

Έτοιμος για μεγάλη μάχη με τη Λιθουανία δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ, που εξήγησε ότι η Εθνική ωριμάζει και γίνεται όλο και καλύτερη, ημέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ:

“Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε ως ομάδα. Εκπροσωπούμε μία χώρα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Συγχαρητήρια γιατί συνεχίσαμε να παλεύουμε, κάναμε όσα μπορούσαμε, μείναμε στο παιχνίδι. Προφανώς οι προσεχείς μας αντίπαλοι δείχνουν καλοί. Έχουμε δει όλους τους αγώνες τους. Έχουμε τους ανθρώπους για να δουν τις λεπτομέρειες, την τακτική.

Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε δυναμικοί. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα. Δεν βελτιωνόμαστε αν κερδίζουμε με 40, αλλά όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Έτσι ωριμάζεις, έτσι γίνεσαι ομάδα. Μας δίνουν ρυθμό αυτά τα ματς. Ο Ίλι έκανε σπουδαία εμφάνιση, έπαιξε με αυτοπεποίθηση, είχε τον έλεγχο για την Νέα Ζηλανδία. Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά και τα ρεκόρ, είμαι ενθουσιασμένος που νικήσαμε”.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023
Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.