Η Βουλιαγμένη φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ στη δική της πρεμιέρα στο Champions League, το πρόγραμμα της ημέρας.

Μετά τον Ολυμπιακό είναι η σειρά για τη Βουλιαγμένη να κάνει τη δική της πρεμιέρα στο Champions League.

Οι «μπέμπηδες» έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρας της Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη (27/9, 21:00, LEN TV).

Eίναι αγώνας για τον 4ο όμιλο, όπου δεσπόζει η παρουσία της Μπαρτσελονέτα, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να φιλοξενεί τη Σπαντάου Βερολίνου (21:00, LEN TV).

Με το νέο σύστημα οι δυο πρώτες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση, η Μπαρτσελονέτα έχει τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα η Βουλιαγμένη με τη Μαρσέιγ θα διεκδικήσουν το 2ο εισιτήριο.

Η Βουλιαγμένη την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε στο Champions League, έπαιξε για πρώτη φορά στους ομίλους, πέρασε στο Final 8 του Βελιγραδίου, νίκησε την Μπρέσια στον προημιτελικό και έπαιξε ημιτελικό με τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Φέτος έχει ήδη δώσει τρία παιχνίδια στον προκριματικό όμιλο στην Οραντέα, με ισάριθμες νίκες επί της Ορτίτζαβ Συρρακουσών (12-8), της Πριμόριε Ριέκα (14-12) και της Οραντέα (14-5).

Η Μαρσέιγ δεν έχει προχωρήσει ποτέ μετά τους ομίλους στη διοργάνωση, όμως είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες, που αναζητά τη δική της ευκαιρία.

Στη σύνθεσή της έχει σπουδαία ονόματα, το καλοκαίρι απέκτησε από την Όρβοσι δύο παγκόσμιους πρωταθλητές με την Ουγγαρία στη Φουκουόκα, τους Κρίστιαν Μάνχερτζ και Ντάνιελ Άνγκιαλ, ενώ στη θέση των αμυντικών ενισχύθηκε με τον Ιταλό, Αλεσάντρο Βελότο.

Στους παραπάνω προσθέστε τον Σέρβο, Αντριγια Πρλαΐνοβιτς, τον Μαυροβούνιο, Ντέγιαν Λάζοβιτς καθώς και τους Μικαέλ Μποντέγκας και Ούγκο Κρουσιλά, που δημιοργούν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Η Μαρσέιγ και η Βουλιαγμένη συναντώνται για πρώτη φορά.


Το πρόγραμμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

Γ΄ Όμιλος

19:30 Φερεντσβάρος-Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι

20:00 Γιαντράν Σπλιτ-Ερυθρός Αστέρας

Δ’ Όμιλος

21:00 Μπαρτσελονέτα-Σπαντάου Βερολίνου

21:00 Μαρσέιγ-Βουλιαγμένη