Με την επιστροφή στα σχολεία να είναι πλέον γεγονός, διανύουμε την κατάλληλη περίοδο για να αποκτήσετε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας της Sony, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Απολαύστε τις κορυφαίες τεχνολογίες ήχου της Sony, είτε ετοιμάζεστε για μελέτη, είτε για πάρτι, απαθανατίστε κάθε στιγμή με τις πρωτοποριακές vlogcam της σειράς Alpha και μείνετε συνδεδεμένοι όλη την ημέρα με smartphone της σειράς Xperia.

• Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας τις ώρες μελέτης και χαλάρωσης με τα ασύρματα ακουστικά WH-CH520/WH-CH720N.

• Εστιάστε πλήρως στις προτεραιότητές σας, χωρίς να σας απασχολεί το περιβάλλον σας, με τα truly wireless ακουστικά WF-C700N με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου.

• Το ασύρματο ηχείο SRS-XV500 είναι ο ιδανικός σύντροφος για εντυπωσιακά πάρτι και εξωτερικές δραστηριότητες προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και υψηλή ένταση ήχου.

• Μην αποχωριστείτε ποτέ την αγαπημένη σας μουσική με το ανθεκτικό ασύρματο ηχείο ULT Field 1.

• Καταγράψτε κάθε σας στιγμή, με τις vlogcam ZV-E10 & ZV-E10 II, με εξελιγμένη ποιότητα εικόνας με εύκολο χειρισμό

• Μείνετε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί όλη την ημέρα με το smartphone Xperia 10 VI, συνδυάζοντας κομψό σχεδιασμό και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

WH-CH520/WH-CH720

Δώστε μία ευχάριστη νότα στα πρωινά σας ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, ώστε η μετάβαση στο σχολείο, το πανεπιστήμιο και το χώρο εργασίας να μην είναι μία βαρετή διαδικασία. Τα WH-CH520 και τα WH-CH720N προσφέρουν εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως και 50 ώρες. Απολαύστε φυσικά φωνητικά, πεντακάθαρο ήχο και ισορροπημένο συντονισμό χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 και στο σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE), τα οποία παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή το αγαπημένο σας είδος μέσω των ρυθμίσεων ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony│Headphones Connect.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο με εξουδετέρωση θορύβου είναι ιδανικό τόσο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όσο και για τις συνομιλίες με φίλους. Αν το μάθημα ή οι κλήσεις διαρκέσουν περισσότερο, δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, ο ελαφρύς σχεδιασμός, τα μαλακά μαξιλαράκια θα σας κρατήσουν άνετους.

WF-C700N

Συνδυάζοντας άνεση και υψηλή ποιότητα ήχου, τα truly wireless ακουστικά WF-C700N είναι ιδανικά για να απολαμβάνετε τη μουσική σας ή να εστιάζετε στις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις χωρίς περισπασμούς. Απομονώστε τον θόρυβο του περιβάλλοντος με την τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου ή χρησιμοποιήστε λειτουργία ήχου περιβάλλοντος μένοντας σε επαφή με ότι συμβαίνει γύρω σας. Πραγματοποιήστε κλήσεις και συνομιλήστε ελεύθερα και πιο καθαρά από ποτέ, με ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας. Αυτά τα μικρά, ελαφριά ακουστικά έχουν εργονομική σχεδίαση για άνεση όλη μέρα, ακόμη και για μικρότερα αυτιά. Κάντε την επιστροφή στη ρουτίνα πιο ευχάριστη και παραγωγίκή, με την υψηλή ποιότητα ήχου των WF-C700N.

SRS-XV500

Πάρτε μαζί σας το ασύρματο ηχείο για πάρτι SRS-XV500 και διασκεδάστε όπου κι αν βρίσκεστε, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές. Με ισχυρό ήχο και ενσωματωμένο φωτισμό, αυτό το ηχείο συνδυάζει δυναμική απόδοση και στυλ, ενώ η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σας επιτρέπει να διασκεδάζετε όλη τη νύχτα. Η δυνατότητα σύνδεσης μικροφώνου για καραόκε σας επιτρέπει να τραγουδάτε με φίλους και οικογένεια. Με τα ασύρματα ηχεία της σειράς X, μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή στο μέγιστο, να κάνετε τα πάρτι σας αξέχαστα και να ζείτε τη ζωή σας σε πλήρη ένταση! Μια έξυπνη, φωτιζόμενη οθόνη αφής διευκολύνει τον χειρισμό του ηχείου και σας βοηθά να βρίσκετε τις ιδανικές ρυθμίσεις ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό!

ULT Field 1

Για πανίσχυρο ήχο σε μικρό μέγεθος, το ULT Field 1 είναι ο κατάλληλος σύντροφος. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φορητότητα, το λουράκι πολλών κατευθύνσεων και η αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη και τους κραδασμούς σχεδίασή του σας επιτρέπουν να παίρνετε το ηχείο μαζί σας σε κάθε εξόρμηση ή δραστηριότητα. Το ηχείο είναι κατάλληλο για ακρόαση δίπλα στο γήπεδο, στο πάρκο ή όπου αλλού θέλετε να βρεθείτε με την παρέα σας, ανεξαρτήτως από το πόσο σκονισμένη είναι η επιφάνεια, αφού μπορείτε ακόμη και να το πλύνετε.

ZV-E10 & ZV-E10 II

Απελευθερώστε την δημιουργικότητά σας και καταγράψτε τον κόσμο, όπως τον βλέπετε, με τις vlogcam ZV-E10 και ZV-E10 II. Με λειτουργίες που ανεβάζουν το επίπεδο των vlog, εύκολα, χωρίς να χρειάζονται περίπλοκες ρυθμίσεις. Η λειτουργία, Αυτόματης Έκθεσης (AE) με προτεραιότητα στο πρόσωπο θα φωτίσει αυτόματα το πρόσωπό σας, εντοπίζοντάς το ακόμη και όταν περπατάτε ώστε να παραμένει λαμπερά φωτισμένο! Για νέους δημιουργούς περιεχομένου ιδιαίτερη χρήσιμη είναι η ρύθμιση Παρουσίασης Προϊόντος. Τέλος, μπορείτε να κοινοποιήσετε υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά τη λήψη του, στέλνοντας γρήγορα τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας από τις vlogcam στο smartphone σας.

Xperia 10 VI

Το Xperia 10 VI της Sony αποτελεί την ιδανική επιλογή για άτομα που είναι όλη μέρα on-the-go. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι υπεραρκετή ακόμη και για την πιο γεμάτη ημέρα, αφού διαθέτει επαρκή ισχύ μπαταρίας για χρήση δύο ημερών. Με ελαφρύ σώμα είναι εύκολο στη μεταφορά και δεν πιάνει χώρο μέσα στη τσάντα, ενώ με την και ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη, είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση της καθημερινότητας. Μαζί του μπορείτε να διασκεδάσετε οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, με τις premium λειτουργίες ήχου, προβολής και φωτογραφικής μηχανής. Είναι διαθέσιμο σε μπλε, λευκό και μαύρο χρώμα, συνδυάζοντας στυλ με λειτουργικότητα.

Διεκδικήστε Student Cashback έως 500 ευρώ!

Ξεκινήστε τη νέα σχολική χρονιά με έξυπνες αγορές και επωφεληθείτε από την προσφορά Student Cashback της Sony. Αγοράστε φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ αξίας έως 500 ευρώ και κερδίστε επιστροφή χρημάτων. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσετε σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό που θα υποστηρίξει όχι μόνο την έντονη καθημερινότητά σας, αλλάς και τις δημιουργικές σας ανάγκες. Επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα.