Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εστιατόριο στη Μεγάλη Βρετανία , καθώς μια πονηρή πελάτισσα έβαλε δική της τρίχα σε φαγητό, με απώτερο σκοπό να μη πληρώσει.

Σε μια θρασύτατη πράξη, μια πελάτισσα του εστιατορίου στο Μπλάκμπερν της Αγγλίας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τις κάμερες ασφαλείας να τοποθετεί τα ίδια της τα μαλλιά σε ένα πιάτο για να κατασκευάσει μια καταγγελία και να αποφύγει να πληρώσει το γεύμα της

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κατάστημα δημιουργώντας μια ψεύτικη αφήγηση περί κακών προτύπων υγιεινής. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα για το δείπνο με ψητό μοσχάρι που κόστιζε 18€, μετά τους θεατρινισμούς της πελάτισσας στο μπαρ που διαμαρτυρήθηκε για την υποτιθέμενη μόλυνση.

Το υπολογισμένο σχέδιο εκτυλίχθηκε καθώς η πελάτισσα, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή, ειδοποίησε το προσωπικό για την παρουσία τριχών στο γεύμα της. Ο ιδιοκτήτης αμήχανος από τον ισχυρισμό λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων καθαριότητας της κουζίνας του, στράφηκε στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να βρει σαφήνεια. Αυτό που είδε ήταν το εξής: τα μαλλιά του προσωπικού ήταν καλά δεμένα πίσω, αποκλείοντας οποιαδήποτε τυχαία πτώση μαλλιών στο φαγητό. Αντίθετα, το βίντεο αποκάλυψε το τέχνασμα της πελάτισσας, καθώς έβγαλε κρυφά μια τούφα από τα δικά της μαλλιά και την τοποθέτησε στο πιάτο της, ενώ συνωμοτούσε με έναν συνεργό της.

Το περιστατικό αυτό όχι μόνο έθεσε ερωτήματα σχετικά με τα όρια στα οποία μπορεί να φτάσουν ορισμένοι πελάτες για να εξαπατήσουν για προσωπικό όφελος, αλλά ανέδειξε επίσης την αξία των συστημάτων επιτήρησης στην προστασία των επιχειρήσεων από δόλιες αξιώσεις.