Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Το.. κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει χθες (1/5) ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο όπου έχασε 3-2, όπως ανέφερε ο Λοντίγκιν μετά το ματς στην κάμερα της NOVA. «Πίκρα μεγάλη και απογοήτευση, γιατί είχαμε 2 τρομερές ευκαιρίες που μας έλειψε η τελευταία πάσα. Βγήκαμε δύο φορές για τετ ατ τετ πρέπει να τις κάνουμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε, γιατί όπως είδαμε και σήμερα ένας αντίπαλος όπως ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την προσήλωση και το θάρρος που έδειξε η ομάδα του, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. «Μπήκε ένα περίεργο γκολ στην αρχή. Πήγαινε προς τα έξω η μπάλα και ο Ελ Αραμπί έβαλε το κεφάλι σαν μπιλιάρδο. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο το γκολ, αλλά μας αποσυντόνισε. Δυσκολευτήκαμε, παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά το καλό είναι ότι δείξαμε καλό ποδόσφαιρο, αντέξαμε γιατί μπορεί να δεχτείς και 3ο και 4ο γκολ έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά μας λείπει η σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ώστε να μη χαροπαλεύουμε και να χάνουμε στο 98’».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΣ δεν παίρνει νίκες στις λεπτομέρειες. «Έτσι είναι. Πρώτα απ’ όλα πιστεύω όμως ότι ακόμα βελτιωνόμαστε και αγωνιστικά και σε χαρακτήρα. Μπορεί πιο παλιά θα ήταν πιο εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Είναι οι λεπτομέρειες σε αυτό το επίπεδο, που οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Βρέθηκε λίγος χώρος και έβαλε το γκολ στο 98’. Ειλικρινά πιστεύω θα μπορούσαμε άνετα να κερδίσουμε».