ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Newsroom 4 Δεκεμβρίου 2022 – 00:22

Οι παίκτες του Big Brother είδαν την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αυστραλία και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η Αργεντινή ζει και αναπνέει σε ρυθμούς… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ακόμα και οι παίκτες του Big Brother στην χώρα του τανγκό παρακολουθούν καθηλωμένοι τις προσπάθειες της παρέας του Λιονέλ Μέσι να φέρει την χώρα τους για τρίτη φορά στην κορυφή του κόσμου. Οι παίκτες του δημοφιλούς reality είδαν την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αυστραλία και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Tags: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2022ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Υποφέραμε στην τελευταία φάση, είναι μια τρέλα το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αξίζει γι’ αυτό το συναίσθημα…» (vid) Μουντιάλ 2022, Λιονέλ Μέσι: Τα εννέα γκολ του ηγέτη της Αργεντινής σε Παγκόσμιο Κύπελλο (vid) Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Οι ανεπανάληπτες χαμένες ευκαιρίες του Λαουτάρο (vid)BEST OF LIQUID MEDIA Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 24χρονος που σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την 19χρονη (vds+pics) Έρχονται 3+1 επιδοτήσεις επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης 9 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στο γραφείο του