ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟCHAMPIONS LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΙΝΤΕΡ Newsroom 12 Απριλίου 2023 – 00:38

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της νίκης της Ίντερ στην έδρα της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με 2-0 για τα προημιτελικά του Champions League.

Τεράστια νίκη για την Ίντερ! Οι Νερατζούρι επικράτησαν 2-0 της Μπενφίκα μέσα στο «Ντα Λουζ» και έκαναν το πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Στο 51′ ο Μπαρέλα έκανε με κεφαλιά το 1-0 ενώ στο 82′ ο Λουκάκου από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Λουκάκου: Το τρομερό σερί στα πέναλτι που συνεχίστηκε κόντρα στην Μπενφίκα (vids) Μπενφίκα – Ίντερ: Ο Βλαχοδήμος έπεσε στη σωστή γωνία αλλά ο Λουκάκου σκόραρε με πέναλτι για το 0-2 (vid) Μπενφίκα – Ίντερ 0-2: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους Νερατζούρι (vid)BEST OF LIQUID MEDIA “Ήμασταν έτοιμοι να συλλάβουμε τη 17Ν, πριν σκάσει η βόμβα του Ξηρού – Ξέραμε μέλη της” (vid) Toto Wolff: Πώς το «αφεντικό» της Mercedes F1 έγινε δισεκατομμυριούχος Άναψε το λαμπάκι της βενζίνης στο αυτοκίνητο; Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις ακόμη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του gazzetta.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλεϊ Τέννις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρωτοσέλιδα gMotion Plus Gazzetta TV Τελευταία Νέα ΣΧΕΤΙΚΑ Σχετικά με το Gazzetta.gr Όροι Χρήσης Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies my gazzettaΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP Android IOS Huawei

SOCIAL MEDIA Facebook Twitter Instagram YouTube

Copyright © 2008 – 2023 Gazzetta

Handcrafted by