ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
21.08.2023 | 00:40

Ο Πεπ Μπιέλ στο Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
INTIME

Ο Πεπ Μπιέλ που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Πανσερραϊκού τόνισε πως η ομάδα βελτιώνεται, αλλά κι ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει θα τη βοηθήσουν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 2-0 του Πανσερραϊκού, με τον Πεπ Μπιέλ να σημειώνει στο 62ο λεπτό το πρώτο γκολ των ερυθρολεύκων και τον Ελ Αραμπί να υπογράφει τη νίκη.

Ο Ισπανός μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη σεζόν, τονίζοντας πως οι νέοι παίκτες θα συμβάλλουν θετικά στη φετινή πορεία των ερυθρολεύκων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

“Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευθήκαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος. Έχουμε ξεκινήσει μία πάρα πολύ ωραία προσπάθεια. Νομίζω πως οι καινούριοι παίκτες θα μας βοηθήσουν πολύ.

Είμαστε ήδη στους ομίλους, και μας λείπει ένα ακόμα βήμα για να βρεθούμε στο Europa League. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με ένα καλό αποτέλεσμα. Οπότε πιστεύω ότι θα δούμε έναν καλό Ολυμπιακό φέτος”.