O Δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα αποσύρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που θα κάνει τον Κάιρι Ίρβινγκ διαθέσιμο και για τα εντός έδρας ματς των Νετς

Οι Νετς αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα από την αρχή της σεζόν, αφού ο ανεμβολίαστος Κάιρι Ίρβινγκ δεν μπορούσε να παίξει στα εντός έδρας ματς λόγω των νόμων που ίσχυαν στη Νέα Υόρκη για τον κορονοϊό. Σε αυτό είχε εκφράσει την αντίθεση του και ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ, λέγοντας πως δεν βγάζει νόημα.

Πλέον τα πράγματα φαίνονται να φτιάχνουν για το Μπρούκλιν, αφού η κατάσταση με τον εμβολιασμό θα αλλάξει. Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα αποσύρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Κάιρι Ίρβινγκ θα μπορεί να παίζει και στα εντός έδρας παιχνίδια των Νετς. Μια εξέλιξη που ανεβάζει το Μπρούκλιν που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη χημεία, λόγω του μπες-βγες του Uncle Drew στην ομάδα. Μέχρι τώρα ο Ίρβινγκ έπαιζε μόνο στα εκτός.

Ο Uncle Drew φέτος έχει παίξει σε 14 ματς με 24.1 πόντους, 5.4 ασίστ και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στα γκαρντ των Νετς πλέον σε ολα τα ματς θα υπάρχουν οι Ίρβινγκ, Σίμονς, Κάρι, Τόμας, Ντράγκιτς και Μιλς.

— Shams Charania (@ShamsCharania) February 23, 2022