Ο Ισπανός χαφ δείχνει να πλησιάζει στον Ολυμπιακό ως η πρώτη του προσθήκη την ώρα που είναι πιθανό να προκύψουν πιο ουσιώδεις εξελίξεις και για το θέμα του φορ.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δείχνει να είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και του Κορδόν για τη θέση του εξαριού (ως επί το πλείστον) και για να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Εξάλλου το γεγονός πως ο Κορδόν είχε μεταβεί στην Αυστρία δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν μεταγραφικά ταξίδια από μέρους του και ενώ υπάρχει πληροφορία ότι έχει μεταβεί στην πατρίδα του για μεταγραφικά ζητήματα των Πειραιωτών.

Ο πολύπειρος Ισπανός χαφ (είναι κυρίως εξάρι) που ανήκει στη Βιγιαρεάλ σε αυτή τη φάση είναι ανοιχτό να κλείσει ακόμα και άμεσα. Εκτός από τον Ιμπόρα υπάρχει και η εκτίμηση πως… τρέχει παράλληλα και το θέμα της απόκτησης φορ με παίκτες όπως ο Μάρκος Αντρέ και ο Γκόμες να παραμένουν στο προσκήνιο.

Σε αυτή τη φάση πάντως η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό γίνεται όλο και πιο έντονη. Έτσι μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανό να υπάρξουν ακόμα και οι πλέον ουσιώδεις και… τελικές εξελίξεις.