ΑΓΓΛΙΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
20.08.2024 | 14:41

INSTAGRAM /@ANNIEVKILNER

Παρά το γεγονός ότι ο Κάιλ Γουόκερ έχει δύο επαύλεις αναγκάζεται να μένει στην πολυκατοικία της Μάντσεστερ Σίτι, αφού η Άννι Κίλνερ τον έδιωξε από το σπίτι μετά το σκάνδαλο με την πατρότητα.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγος του Κάιλ Γούοκερ, Άννι Κίλνερ, επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν άντεχε άλλο τα συναισθηματικά σκάνδαλα του αγαπημένου της.

Ο χωρισμός ήρθε όταν η Άννι έμαθε πως ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτήσει και δεύτερο παιδί με την ερωμένη του, Λάουριν, τη στιγμή που η ίδια ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους.

Αυτό το γεγονός οδήγησε την Άννι να να τον διώξει από το σπίτι τους. Έτσι ο Κάιλ Γουόκερ παρόλο που έχει δύο επαύλεις, ζει στην πολυκατοικία της Μάντσεστερ Σίτι, αφού τον έδιωξε η σύζυγός του Άννι Κίλνερ μετά το σκάνδαλο πατρότητας.

Η Άννι τον έδιωξε από την οικογενειακή τους έπαυλη αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών στο Τσεσάιρ μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή να κάνει εξάμηνη μίσθωση καταλύματος.

Η μίσθωση έχει πλέον λήξει και ο αθλητής αναγκάστηκε να μετακομίσει σε διαμέρισμα που ανήκει στην ομάδα του στην Premier League, ανέφερε η Sun.