ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
14.10.2022 | 00:05

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς
EUROKINISSI SPORTS

Τραυματίας, άυπνος, αλλά αποφασιστικός, ο Ντέρικ Γουίλιαμς βοήθησε τον Παναθηναϊκό να νικήσει στο Βελιγράδι και αμέσως μετά ενημέρωσε για όσα έζησε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα.

Λίγη ώρα μετά από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Ντέρικ Γουίλιαμς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter τις λεπτομέρειες της περιπέτειας που έζησε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα, αλλά και το σημείο στο οποίο πέρασε τη χθεσινή του νύχτα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε στο παρκέ της Χάλα Πιονίρ για 30:29, σκόραρε οκτώ πόντους (2/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/6 βολές), μάζεψε έξι ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντέρικ Γουίλιαμς:

“Τεράστια νίκη απόψε στο Βελιγράδι, σπουδαία ομαδική νίκη. Θα σας πω τι έγινε χθες το βράδυ. Προσγειωθήκαμε στις 16:00 και κάτι δεν πήγαινε καλά με το διαβατήριό μου. Ήμουν στο αεροδρόμιο από εκείνη την ώρα μέχρι σήμερα στις 6:30 το πρωί, με μία ώρα ύπνου. Κοιμήθηκα σε ένα μεταλλικό παγκάκι, αν αυτό μπορεί να το αποκαλέσει κάποιος ύπνο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με υποστήριξαν με τα μηνύματά τους και με έπαιρναν τηλέφωνο για να σιγουρευθούν πως ήμουν καλά. Μακριά νύχτα και ημέρα, όμως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι’ αυτό πόσταρα χθες το σήμα της νίκης, επειδή πρέπει πάντα να είσαι αισιόδοξος στις αρνητικές καταστάσεις. Πάμε στο επόμενο”.