ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
26.08.2024 | 18:51

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με τη φανέλα της Γαλατασαράι
AP

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, με τους “πράσινους” μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία να τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και να κορυφώνονται πλέον οι συζητήσεις με τη Γαλατασαράι για να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος χαφ.

Ο Παναθηναϊκός “χτυπάει” μεταγραφικά σε όλα τα μέτωπα, καθώς λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι “πράσινοι” είναι κοντά στην απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, τα οποία παρουσιάζουν το “τριφύλλι” να τα έχει βρει στους όρους του συμβολαίου με τον Πορτογάλο χαφ και πλέον να κορυφώνουν τις διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι, προκειμένου να γίνει ξανά ο 32χρονος κάτοικος Ελλάδας.

Την περσινή σεζόν ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε σε 24 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ, ενώ ακόμα δύο τέρματα μοίρασε στους συμπαίκτες του στα 997′ που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος έχει πλούσια έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα με τις φανέλες της Πόρτο, της Ναντ και της Ρόμα, πριν μετακομίσει στη γειτονική χώρα το καλοκαίρι του 2022, με την Τσιμ Μπομ να τον αποκτά έναντι 3.000.000 ευρώ.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέρασε από τη Stoiximan Super League όταν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19 ως δανεικός από την Πόρτο. Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε σε 15 αγώνες και σημείωσε τρία γκολ πανηγυρίζοντας τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.