Θετικός στην επιστροφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο, αφού πρώτα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, φέρεται να είναι ο Μπερνάρ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Μπερνάρ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα μεγάλα όνειρα της διοίκησης της Ατλέτικο, καθώς τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου, όσο και ο κόσμος της, επιθυμούν την επιστροφή του 31χρονου, ο οποίος αποτελεί και την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του κλαμπ, έχοντας παραχωρηθεί στη Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2013, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Βραζιλία, παρότι στη Μινέιρο θέλουν να προσπαθήσουν να επαναπατρίσουν τον Μπερνάρ τον ερχόμενο Γενάρη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται ότι δεν σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Portal do Atleticano», ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των «πράσινων» σκέφτεται θετικά την επιστροφή του στη Βραζιλία, ωστόσο δεν πρόκειται να το κάνει προτού ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Τη φετινή σεζόν ο Μπερνάρ έχει ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι, καθώς σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές, ενώ μετράει και μια ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει καταφέρει να βγάλει από τα «φυτώρια» της η Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας καταγράψει 75 συμμετοχές, με 16 γκολ και 19 ασίστ.