ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
27.05.2023 | 10:00

Ο Μπράντον Τόμας στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
INTIME

Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση για την παραμονή του. Πολυ πιθανό να κινηθεί για δύο φορ το καλοκαίρι ο Δικέφαλος.

Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα που εκπνέει δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ο Πορτογάλος επιθετικός που μένει ελεύθερος, αποχαιρετά την Τούμπα μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ και χωρίς να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του.

Τον δρόμο του Ολιβέιρα, δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Μπράντον Τόμας. Κανείς δεν έχει παράπονα από τη διάθεση του Ισπανού να βοηθήσει την ομάδα του. Άλλωστε στη διάρκεια της σεζόν ήταν αυτός που πέτυχε τα περισσότερα γκολ , χωρίς να είναι ο βασικός φορ του Δικεφάλου, και ο μοναδικός που έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων, σκοράροντας πάντως πιο πολύ στο κύπελλο.

Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν αποφασίσει πως η αναβάθμιση του ρόστερ απαιτεί διαφορετικού στιλ επιθετικούς από αυτό του Μπράντον Τόμας. Κάτι που μοιάζει λογικό να σκεφτεί κανείς πως η αναποτελεσματικότητα στην γραμμή κρούσης ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν στην ομάδα τους.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μπράντον Τόμας να αποτελέσει παρελθόν και ο Δικέφαλος να βγει στην αγορά για δυο φορ κρούσης. Ο μόνος πάντως επιθετικός περιοχής που έχει σίγουρη τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι ο νεαρός Στέφανος Τζίμας που θα συμπληρώσει την τριάδα στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.