Ο Ισπανός τεχνικός έχει συγκεντρώσει τους παίκτες του και τους έχει μιλήσει αρκετές φορές και επί αυστριακού εδάφους. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μαρτίνεθ είναι από τους προπονητές που δίνει μεγάλη βάση στην προσωπική σχέση με τον κάθε παίκτη αλλά και συνολικά στις σχέσεις μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και την αξία του συνόλου.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του. Το έχει κάνει αυτό και με την παρουσία του αθλητικού διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν.

Η κίνησή του που είχε νόημα και ήταν σημαντική ακολούθησε πριν από μία ομιλία του. Ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν θέσεις ώστε να μην είναι μόνο ξένοι από μία πλευρά και μόνο Έλληνες από την άλλη. Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν πχ ένας από τους παίκτες που άλλαξε πλευρά. Με αυτήν του την ενέργεια ήθελε να δείξει πως όλοι είναι ένα. Πως δεν υπάρχουν διαφορές σε μία ομάδα απ’ όπου και εάν προέρχεται ο καθένας.

Ότι σημασία της ομαδικότητας ξεκινάει από το ότι κάθε παίκτης αντιμετωπίζει τον συμπαίκτη του ως οικογένειά του. Εξάλλου από την αρχή της προετοιμασίας το ζητούμενο του staff του Ολυμπιακού αλλά και το μήνυμα ήταν «να γίνουμε ομάδα πάνω απ’ όλα». Και αυτό ήταν και το μήνυμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Θα πετύχουμε μόνο εάν γίνουμε ομάδα». Με τον Ισπανό τεχνικό να είναι σίγουρος πως εκείνος και οι παίκτες του θα τα καταφέρουν.