ΜΠΑΣΚΕΤNBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ Newsroom 15 Νοεμβρίου 2022 – 01:40

Η αγωνιστική δράση του NBA συνεχίζεται με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις και ανάμεσά τους το Μπακς-Χοκς. Η εξέλιξη των αγώνων μέσα από το Gazzetta.

Δείτε όλα τα LIVE του NBA

02:00 Πίστονς – Ράπτορς

02:00 Μάτζικ – Χόρνετς

02:30 Σέλτικς – Θάντερ

02:30 Χιτ – Σανς

03:00 Ρόκετς – Κλίπερς

03:00 Μπακς – Χοκς

05:00 Γουόριορς -Σπερς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ στο Gazzetta Σέλτικς – Θάντερ 126-122: Πήραν τη νίκη κόντρα στην Οκλαχόμα του «διπλού» Ποκουσέφσκι (vid) Ματσούλα: «Οι παίκτες μου είναι καλύτεροι στο να παίζουν από ό,τι εγώ στο να κοουτσάρω»BEST OF LIQUID MEDIA Survivor: 5.000 ευρώ την εβδομάδα και έξτρα μπόνους στα «αστέρια» – Τι περιλαμβάνει η συμφωνία Το μεγαλύτερο πλοίο του κόσμου είναι μια πλωτή ήπειρος 60.000 ανθρώπων και θα κοστίσει 8 δισ. δολάρια (pics) Ανδρες έσπασαν τα πόδια τους και πλήρωσαν $150 χιλ. για να… ψηλώσουν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του gazzetta.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλεϊ Τέννις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρωτοσέλιδα gMotion Plus Gazzetta TV Τελευταία Νέα ΣΧΕΤΙΚΑ Σχετικά με το Gazzetta.gr Όροι Χρήσης Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Cookies my gazzettaΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP Android IOS Huawei

SOCIAL MEDIA Facebook Twitter Instagram YouTube

Copyright © 2008 – 2022 Gazzetta

Handcrafted by