WIMBLEDON

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
08.07.2023 | 00:49

Serbia’s Novak Djokovic celebrates defeating Australia’s Jordan Thompson in the men’s singles match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 5, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα επικράτησε 3-0 σετ του Βαβρίνκα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Στον τρίτο γύρο του Wimbledon προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νόλε επικράτησε 3-0 σετ του Σταν Βαβρίνκα και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Χούρκατς.

Από το πρώτο κιόλας service game του Βαβρίνκα ο Τζόκοβιτς πίεσε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο break. Αντίθετα, στο έκτο game ο Νόλε το έσπασε και έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνον φτάνοντας στο 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήρθε ακόμα πιο εύκολα για τον Τζόκοβιτς. Με συνολικά τρία breaks ο Σέρβος έφτασε εύκολα στο 2-0 σετ με 6-1 δίχως να αφήσει στον Ελβετό το δικαίωμα να πλησιάσει σε break.

Στο τρίτο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη με τους δύο αθλητές να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βαβρίνκα κατάφερε να προηγηθεί με mini break αλλά ο Νόλε είχε ξανά τις απαντήσεις.

Έτσι μετέτρεψε το εις βάρος του 5-3 σε 7-5 για να κλείσει το σετ και το ματς πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο.